Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo - 147 3-ВРАТИ - 1.9 16V JTD (150 Hp)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от JTD 20v M-JET Покажи съобщение
    Колега,две такива книжки имам...........!!!!!!!!
    Ами да ти дам още
    Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
    156 1.8TS 16V (01.2001)
    147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
    0879369082

Comment

Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщение
      Ве ги броя 6 бр. на стр.43
      - волан
      - на пътника
      - два странични на предните седалки
      - две двойни завеси
      Станаха 6. Има и два пиропатрона за натягане на предните колани
      Със здраве, философче. И ако продължаваш така някой път ще попиташ нещо друго, но няма да има кой да ти отговори
      Ей-ей-ей,нито съм те карал да броиш ,нито съм искал каквото и да било от теб.Ако мислиш ,че философствам просто не се считай ангажиран да отговаряш.

Comment

Имах неблагоразумието да помоля за аргументи и "знаещите" първо се засегнаха ,а чак след това осъзнаха невъзможността да бъдат по-убедителни! Е тогава заключавам, че колкото са надписите-толкова са и еърбеците.Никаква друга логика няма.Това са изводите ми ,а който иска да вярва в друга теория.
        Ти ми преобърна мисленето и понеже не мога да ти оборя "капчковата" теория, ти предлагам да се обадиш в Алфа Ромео в Торино (или и за това трябва линк да ти дам) и търси Серджо Маркионе. Кажи му, че от клуба на Алфа те пращат, той знае. Ако го няма, търси Хералд Уестер. Той със сигурност трябва да знае. Ако не е проблем пиши тук, после какво се оказало. Да знаем 6 ли, 10 ли са тези еърбези.

Comment

"JTD 20v M-JET" ти си много як пич.
          Кефиш ме.
          Продължавай така, за да забавляваш обстановката.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
            Кажи му, че от клуба на Алфа те пращат, той знае.
            2011 Giulietta MA-ex
            1995 155 1.8 TS 8V
            2005 GT JTD-ex,1998 156 1.8 TS-ex,1993 155 2.5V6-ex

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
              "JTD 20v M-JET" ти си много як пич.
              Кефиш ме.
              Продължавай така, за да забавляваш обстановката.
              O.K. friend. Радвам се да разбера,че и други споделят мнението и настроението ми.

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

Първоначално публикувано от pooh Покажи съобщение
              Ти ми преобърна мисленето и понеже не мога да ти оборя "капчковата" теория, ти предлагам да се обадиш в Алфа Ромео в Торино (или и за това трябва линк да ти дам) и търси Серджо Маркионе. Кажи му, че от клуба на Алфа те пращат, той знае. Ако го няма, търси Хералд Уестер. Той със сигурност трябва да знае. Ако не е проблем пиши тук, после какво се оказало. Да знаем 6 ли, 10 ли са тези еърбези.
              Срахувам се да не го объркам с МАКАРОНЕ !

Comment

Щом няма-няма.Това според мен може да означава само едно-че колкото са надписите-толкова са еърбеците.Няма друга логика.Това кой как се управлява вероятно е друг въпрос.Да извиняват противниците на тезата ми,но си е така.
                Моята кола е с 6, но имам само 4 надписа ...
                И за да не ми кажеш, че е някакво специално изпълнение (поръчково), заповядай да ти я покажа. На колонките за завесите нямам никакви надписи, но има завеси (лично свалях пластмасите, за да се уверя!!!) ... На други съм виждал надписи на предна, средна и задна колонка - дали имат 6 завеси?

Спрете да спорите за тия възглавници, защото в 147/156/ГТ се слагат максимум 6 - шофьор, пасажер, 2 х предни седалки, 2 х завеси ... онези на Горубляне умират да пишат "всички екстри, 12 еърбега и т.н.", а в същото време тя е с врътки на климатика и т.н.

Нека модераторите да направят една тема "Колко възглавници има в 147/156/ГТ", да я направят важна, задължително да я заключат, за да не се появяват "поръчкови" екземпляри и да се трият всички мнения по въпроса в други теми.
                sigpic

Comment

Как беше-НЕ МОА СА ЗАПРА,май така се произнасяше.Или като в рекламата-НЯМА СВЪРШВАНЕЕЕ ! Само за протокола- 10 капачки с надпис SRS означава,че колата е с 10 airbags-това е единствената логика.И за Dodo-нямам ни най-малко намерение да ти казвам нещо за ТВОЯТА кола, но ако обичаш направи си труда и прочети предните ми постове-става дума за точно обратното.

Comment

Додооо, не виждаш ли, че той вече се кефи да дразни. Не му се връзвай, някой модератор е време да го жълтоса с един картон
                    156 1.8TS 16V (01.2001)
                    0879369082

Comment

Само за протокола- 10 капачки с надпис SRS означава,че колата е с 10 airbags-това е единствената логика

Само пръста ще си мръдна ... няма повече да чета нищо ...
                      sigpic

Comment

Имайте търпение !

Comment

Ербезите са 6 максимум в 156цата.
                          2 в таблото
                          2 в седалките
                          2 странични(завеси)

7ми ербег принципно се води тоя, дето е за коленете на шофера, а 156цата НЯМА такава екстра в нито една серийна модификация, а предполагам и като прототип!
                          Пък ако ще цялата кола да нашляпат в капачки SRS....
                          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Сатана, не му обяснявай нищо. Не виждаш ли, че вече се подиграва. Ако иска да разбере наистина колко са му да се тресне в един валяк и да брои
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            0879369082

Comment

Имайте търпение !
                              Абееее, ти да не си всеизвестния от не толкова близкото минало колега '156 m-jet' ???
                              sigpic

Comment

Най-лесния начин да разбереш е взимаш колата засилваш я към нещо здраво или се мяташ през някоя канавка и броиш колко са се отворили
                                Alfa Romeo 147 "Selespeed"
                                sigpic

Comment

Working...
                                X